|
Ada Yaseminim canım kızım,
Anne oluyormuşsun. Ne kadar heyecanlandım anlatamam.Benim küçücük kızım ne vakit büyüdü de anne oluyor.
Ne vakit bir bebeğe bakacak kadar tecrübe sahibi oldu.Daha senin bebek halin şimdiki gibi hatırımda.
Sizden uzun zamandır haber alamıyordum. Endişe içindeydim.Ama annen gelip müjdeyi verince dünyalar benim oldu.
Sevdiklerimden ayrı olmaya alışmaya çalışıyorum. Ama çok iyi öğrendiğim bir şey var. Sevenler asla ayrılmazlar Yasemin.
Aklından çıkmayan biri nasıl uzaklarda olabilir. Siz benim uzağımda nasıl olursunuz? Hergün heran aklımdasınız. Hayalleriniz yanı başımda dolaşıyor. Sanki seslerinizi duyuyorum.
Sizden ayrı kaldığım günlerde bunu çok iyi öğrendim. Bana güç veren de bu oldu. Hayaller kurmak ve onlarla yaşamayı öğrenmek...
Eğer seversen; çok seversen; bütün kalbinle seversen; elini tutmuş, yanağını okşamış, sımsıkı kucaklamışsan, birlikte acı ve tatlı anları paylaşmışsan; yüzünün her köşesini ezberlemişsen, sevdiklerini hayallinde canlandırabilir hatta sesini duyabilirsin. Bu sevgi sayesinde ayakta kalmayı becerirsin. Ayrılanlar, ayrı düşenler hayalleri ile yetinmesini öğrenirler. Bir gün kavuşacaklarına dair umutlarını asla kaybetmezler.
Yasemin, bir gün kavuşacağız. Bir gün aynı masada karşılıklı yemek yiyeceğiz. Bir gün adanın benzersiz bir köşesinden denize bakacağız. Birbirimize sarılıp yollarda yürüyeceğiz. Deli dolu gülcez.
Birgün bunlar olacak birgün bunlar mutlaka olacak kızım.
Seni çok ama çok seven baban
Hatırla Sevgili 14. bölüm
Konu unforgiv3n tarafından (08-10-2007 Saat 02:04 AM ) değiştirilmiştir..
|